Westerdreefkwartier Wonigaanbod

90 appartementen en
6 eengezinswoningen

in Nieuw-Vennep

Precies waar de Westerdreef en de Venneperweg elkaar kruisen, komt het Westerdreefkwartier. Westerdreefkwartier bestaat uit 90 appartementen in verschillende groottes en 6 eengezinswoningen. Dus of u nu start, een doorstart maakt met het gezin of op zoek bent naar een plek waar u samen ontspannen oud kunt worden, u vindt het hier! Parkeer straks uw auto op een eigen parkeerplaats en geniet op mooie dagen op het balkon, uw tuin of in de groene binnentuin.

90 appartementen

Hier heeft u de keuze! De 90 appartementen zijn onderverdeeld in zeven verschillende types waarbij er keuze is uit een woonoppervlak dat varieert tussen de circa. 70 en 120m², twee of drie slaapkamers, balkon of terras. Ook de zonligging varieert per appartement. Een aantal appartementen grenst aan een heerlijke groene binnentuin. De appartementen aan de rotonde Westerdreef-Venneperweg hebben een heerlijk vrij uitzicht.

Architectenbureau Mulleners + Mulleners heeft, naast de diverse plattegronden, gekozen om ieder gebouw een eigen uitstraling te geven. Door verschil te maken in kapvorm, variatie in kleur gevelsteen en metselwerk, raampartijen en sierlijsten.

Alle appartementen zijn gasloos en voorzien van vloerverwarming. De woonkamer biedt ruimschoots plek aan een comfortabele zithoek en een fijne eettafel. De badkamer en het toilet zijn afgewerkt met mooie tegels en sanitair. De keuze voor een mooie keuken is geheel aan u zelf! Als koper bent u vrij om de badkamer en keuken aan te passen aan uw smaak en behoefte.

Uw auto parkeert u in de parkeergarage of op de privé parkeerplaats op het afgesloten buitenterrein.

6 eengezinswoningen

De 6 eengezinswoningen hebben een dorpse en traditionele uitstraling dat qua architectuur nauw aansluit bij de appartementen en de bestaande woningen aan de Venneperweg. De woningen zijn rijk gedetailleerd en er is variatie in kapvorm, kleur gevelsteen en metselwerk, raampartijen en sierlijke belijningen. Dit geeft de woningen een hoogwaardige uitstraling.

De woningen variëren in woonoppervlak tussen de ca. 135 en 145m² en hebben allen een heerlijke tuingerichte woonkamer. De  hoekwoningen hebben extra ramen in de zijgevel waardoor het licht mooi binnenvalt.

Er zijn drie hoekwoningen met een dwarskap, waardoor op de tweede verdieping ruimte ontstaat voor een heerlijk vierde slaapkamer. De twee tussenwoningen en één hoekwoning hebben ruimte voor drie slaapkamers op de eerste verdieping. De tweede verdieping biedt diverse gebruiksmogelijkheden

Alle woningen zijn gasloos en voorzien van vloerverwarming. De badkamer en het toilet zijn afgewerkt met mooie tegels en sanitair. De keuze voor een mooie keuken is geheel aan u zelf! Als koper bent u vrij om de badkamer en de keuken aan te passen aan uw smaak en behoefte.

Interesse?

Meld u aan