We zijn er bijna en u mag kiezen!

We leggen op dit moment de laatste hand aan de stukken die nodig zijn om in verkoop te gaan. Ook is de aanvraag voor de omgevingsvergunning bij de gemeente ingediend en de stukken zijn ontvankelijk verklaard (oftewel: klaar voor behandeling). De gemeente gaat nu het traject van behandeling van de vergunningsaanvraag in. 

Binnen dit traject wordt de aanvraag nog ter inzage gelegd, zodat belanghebbenden kunnen reageren op de ingediende vergunningsaanvraag (een zogenaamde 'zienswijze' kunnen indienen).
Binnenkort verschijnt ons promotionele verkoopbord al op de locatie en wij hopen begin juli met de verkoop te starten! Maar voor het zover is horen wij graag van u!
 

Laat ons alvast uw voorkeur weten!
Vanaf vrijdag 5 juni staan de verschillende sfeerplattegronden van de appartementen en de woningen op de website. Ook hebben wij een indicatie van de te verwachten verkoopprijs vermeld. Zo kunt u nu alvast, vooruitlopend op de definitieve inschrijving, kijken naar welk type/bouwnummer uw voorkeur uitgaat.
De definitieve verkoopprijzen worden vastgesteld op de dag voorafgaand aan de start van de verkoop, dan hebben wij pas inzicht in de totale (bouw-)kosten.

Laat het ons weten en volg deze stappen:

1. Selecteer het bouwnummer van uw eerste voorkeur en klik op 'interesse'

2. Log in met uw gebruikersnaam en uw wachtwoord

3. Klik op het tabje 'mijn woning'

4. Heeft u interesse in meerdere bouwnummers? Klik dan terug op de interactieve kaart. Klik het bouwnummer van uw 2e, 3e, 4e etc. voorkeur aan, en klik op 'interesse' om uw voorkeur toe te voegen aan uw account. 

Ga naar de kaart

Let op: het doorgeven van uw interesse is nog geen definitieve inschrijving. 

Verkoop
Zodra we starten met de verkoop sturen wij u uiteraard bericht. Vanaf dat moment staan alle bouwnummers met informatie, oppervlakte en exacte verkoopprijs op de website. Ook de brochure, technische omschrijving, situatietekening en verkooptekeningen zijn vanaf dat moment van de website te downloaden. We hanteren een ruime inschrijfperiode, zodat u de stukken op uw gemak kunt bekijken en een definitieve keuze kunt maken. We houden u op de hoogte! 

Blijf gezond en tot binnenkort!

Met vriendelijke groet,
Projectteam Westerdreefkwartier