We zijn er bijna en u mag kiezen!

We leggen op dit moment de laatste hand aan de stukken die nodig zijn om in verkoop te gaan. Ook is de aanvraag voor de omgevingsvergunning bij de gemeente ingediend en de stukken zijn ontvankelijk verklaard (oftewel: klaar voor behandeling). De gemeente gaat nu het traject van behandeling voor de vergunningsaanvraag in. Binnen dit traject wordt de aanvraag nog ter inzage gelegd, zodat belanghebbenden kunnen reageren op de ingediende vergunningsaanvraag (een zogenaamde 'zienswijze' indienen). Binnenkort verschijnt ons promotiebord op locatie en wij hopen begin juli met de verkoop te starten!

Op de website heeft u inmiddels kunnen zien dat er meer informatie beschikbaar is over de verschillende appartementen en woningen. Ook is per bouwnummer een indicatie van de te verwachten verkoopprijzen vermeld. Zo kunt u alvast in alle rust, vooruitlopend op de definitieve inschrijving, kijken naar welke type en welk bouwnummer uw voorkeur uitgaat. De definitieve prijzen worden vastgesteld op de dag van de start verkoop. Dan hebben wij namelijk inzicht in de totale (bouw) kosten.

Laat het ons weten en volg deze stappen:

  1. Selecteer het bouwnummer van uw eerste voorkeur en klik op interesse
  2. Login met uw gebruikersnaam en uw wachtwoord (in uw persoonlijke account)
  3. Klik op het tabje ‘mijn woning’
  4. Heeft u interesse in meerdere bouwnummers? Klik dan terug op de interactieve kaart. Klik de woning van uw 2e, 3e, 4e etc. voorkeur aan en klik op interesse om uw voorkeur toe te voegen aan uw account