De ideale locatie

Nieuw-Vennep

Nieuw-Vennep ligt heerlijk dichtbij de Randstad en diverse grote steden. Werk en uitgaan liggen daarmee om de hoek. Schiphol is met de auto slechts 12 minuten, of pak de trein: de SuperSprinter van de NS brengt u er in slechts 9 minuten. Ook is het mogelijk om met de HOV snelbus naar Schiphol te reizen. De uitvalsweg van Nieuw-Vennep komt rechtstreeks uit op de A4 richting Schiphol, Amsterdam, Leiden en Den Haag.

route

Schiphol is met de auto slechts 12 minuten, of pak de trein: de SuperSprinter van de NS brengt u er in slechts 9 minuten. Ook is het mogelijk om met de HOV snelbus naar Schiphol te reizen.

Met de auto bent u er zo
Schiphol – 12 minuten
Amsterdam - 18 minuten
Noordwijk - 19 minuten
Den Haag en Leiden – 23 minuten
Rotterdam en Utrecht - 35 minuten

De woningen en appartementen van Westerdreefkwartier worden gebouwd op een locatie die nu nog bekend staat om haar bedrijvigheid. Het grootste deel hiervan verdwijnt en hiervoor komt comfortabele nieuwbouw in de plaats. Voor veel Nieuw-Vennepers dé kans om nieuw te wonen in hun geliefde dorp. De architectuur van Westerdreefkwartier is geïnspireerd op de bestaande bebouwing en daarmee voegt de nieuwbouw zich mooi in het dorp.

ALLE WINKELS OP LOOPAFSTAND
Westerdreefkwartier vormt samen met de andere nieuwbouw een brug tussen Getsewoud en het oude centrum. Het leuke is dat u hier dus van twee walletjes mag snoepen. U wandelt net zo makkelijk naar winkelcentrum Getsewoud als naar De Symfonie.

Interesse?

Schrijf u nu in voor een van de woningen!

Schrijf u in