90 appartementen en
6 eengezinswoningen

in Nieuw-Vennep

Precies waar de Westerdreef en de Venneperweg elkaar kruisen, komt Westerdreefkwartier. Westerdreefkwartier bestaat uit 90 appartementen in verschillende groottes en 6 eengezinswoningen. Dus of u nu een doorstart maakt met het gezin of op zoek bent naar een plek waar u samen ontspannen oud kunt worden, u vindt het hier! Parkeer straks uw auto op een eigen parkeerplaats en geniet op mooie dagen op het balkon, uw tuin of in de groene binnentuin.

meer informatie? Bekijk de video 

Voor elk
wat wils

Precies waar de Westerdreef en de Venneperweg elkaar kruisen, komt Westerdreefkwartier. Westerdreefkwartier bestaat uit 90 appartementen in verschillende groottes en 6 eengezinswoningen. Dus of u nu start, een doorstart maakt met het gezin of op zoek bent naar een plek waar u samen ontspannen oud kunt worden, u vindt het hier! Parkeer straks uw auto op een eigen parkeerplaats en geniet op mooie dagen op het balkon, uw tuin of in de groene binnentuin.

Bekijk woningaanbod

ontspannen wonen
Nieuw-Vennep

Nieuw-Vennep combineert de ontspannen sfeer van een dorp met de voorzieningen van een fijne woonplaats. Winkelcentrum Getsewoud en het vernieuwde centrum De Symfonie bieden verse broodjes van de bakker tot fashionstores. En of u nu voor een gezellig etentje, een snelle hap of een high wine gaat, ook dat is in het dorp geen probleem. Wel zo makkelijk!

BEKIJK de locatie
Foto


Alles is verkocht!